Hvor finder jeg IBAN og SWIFT/BIC?

IBAN er dit internationale kontonummer og står for International Bank Account Number. SWIFT-adressen (også kaldt BIC) angiver, hvilken bank pengene skal overføres til.

Ønsker du at modtage en betaling fra udlandet, skal du oplyse IBAN nummeret på din konto og Danske Banks SWIFT-adresse.

IBAN i Danske Bank er på 18 tegn og består af landekode (DK), kontrolnummer (2 tegn), registreringsnummer (4 tegn) og kontonummer (10 tegn).

Danske Banks SWIFT-adresse til alle konti i Danske Bank er DABADKKK.

Læs mere om IBAN og kontroller IBAN-nummer

Sådan gør du - kort fortalt
Kontoinformationsmodulet, samt fuldmagt til kontoen, er en forudsætning for at bruge Business Online til dette spørgsmål.

• Gå til 'Kontooversigt'.
  • Klik på den konto, som du ønsker at finde IBAN-kontonummeret på.
  • Find IBAN-kontonummeret under kontooplysningerne øverst til højre på siden.

##FOLD_BEGIN##Se detaljerede skærmbilleder af, hvordan du gør##

Klik på 'Konti' på topmenuen, og under 'Konti' vælg 'Kontooversigt'.

Klik på den konto, du ønsker at finde IBAN-kontonummeret på. Du finder IBAN-kontonummeret under kontooplysningerne øverst til højre på siden.

##FOLD_END##