Tab af erhvervsevne

En forsikring ved tab af erhvervsevne kan hjælpe dig og din familie økonomisk, hvis du bliver syg eller rammes af en ulykke og derfor ikke kan arbejde. Det kan være, at det bare er en periode, du ikke kan arbejde, men det kan også være, at du ikke kommer tilbage på arbejdsmarkedet. Forsikringen kan være med til at erstatte din manglende løn. 

Kundeservice Kundeservice

 
Med en forsikring ved tab af erhvervsevne kan du sikre dig og din familie økonomisk, hvis du bliver syg eller ramt af en ulykke og dermed er ude af stand til at arbejde i en periode eller permanent.

Opnå økonomisk tryghed
Hvis lønindtægten pludselig forsvinder, giver det økonomisk tryghed at vide, at du og din familie er godt forsikret. Forsikringen kan f.eks. være med til at sikre, at I kan blive boende, hvor I bor.

Fradragsberettiget
Betaling til forsikringen er fradragsberettiget – helt op til topskat.

Vi giver dig samlet rådgivning
Fordelen ved at oprette forsikringer via Danske Bank er, at vi kan lave en løsning, der svarer til dine behov. Vi ser på helhederne – dvs., at vi tager højde for, hvilke forsikringer du har i forvejen, for din økonomi, dine formueforhold, offentlige ydelser osv.

Vil du vide mere?

Bliv kunde
Tilmeld dig vores kundeprogram og få adgang til attraktive priser og fordele.

Læs mere og tilmeld
Er du interesseret i andre produkter?
Kontakt
70 123 456

Find hjælp


KundeprogramÅbningstider Kortspærring Teknisk support Sikkerhed
Kundeservice

Chat med os


Kundeservice Teknisk Support

Kontakt os


Ring til os Skriv til os Bliv kunde Ris og ros

Book møde

Find os


Søg efter filialer og pengeautomater.
Søg