Sammenlign banker

Pengepriser.dk og mybanker.dk er to hjemmesider, der holder øje med prisniveauet i banksektoren. Ved at skabe fokus på priser er hjemmesiderne med til at sikre gennemsigtighed og øge konkurrencen i banksektoren. Du kan også sammenligne Danske Banks priser med andre bankers priser på pengepriser.dk og mybanker.dk.

Er Danske Bank den billigste bank?
Det er vores ambition at være blandt de billigste banker. Vi ønsker ikke at være den billigste for enhver pris. For os handler bankvirksomhed i høj grad også om at tilbyde rådgivning, produkter og services af høj kvalitet.

Sammenlign os med andre banker
Tag et kig på pengepriser.dk eller mybanker.dk og find ved selvsyn ud af, om Danske Bank lever op til dine prismæssige forventninger.

Pengepriser.dk
Det er Forbrugerrådet og Finansrådet, der står bag pengepriser.dk, som indeholder priser for de fleste danske banker. Portalen kan give en indikation af, hvilken bank, der er billigst, når det gælder enkelte produkter eller en husstand, der minder om din.

Se f.eks. sammenligningen af priser for en husstand.

Single som bor i lejebolig
Familie som bor i lejeboligFamilie som bor i ejerbolig

Mybanker.dk
Mybanker.dk indhenter dagligt priser fra banker og finansieringsselskaber. Du kan blandt andet indtaste egne oplysninger på bankindlån, bankudlån eller realkredit og få mybanker.dk til at udregne, om der er andre pengeinstitutter eller realkreditinstitutter, der kan give dig bedre forhold end dem, du har i dag.

Se f.eks. sammenligning af lønkassekredit på mybanker.dk.

Flere muligheder

​Tilmeld dig vores kundeprogram og få adgang til attraktive priser og fordele.

Læs mere og tilmeld

Få information om Danske Bank
Læs bl.a. om vores vision, mission og værdier.

Besøg Om banken
Kontakt
70 123 456

Find hjælp


KundeprogramÅbningstider Kortspærring Teknisk support Sikkerhed
Kundeservice

Chat med os


Kundeservice Teknisk Support

Kontakt os


Ring til os Skriv til os Bliv kunde Ris og ros

Book møde

Find os


Søg efter filialer og pengeautomater.
Søg