Ris, ros og klagerRis, ros og klager

Har vi ikke gjort det godt nok? Vi lytter til dig – uanset om du ønsker at klage, vil rose os eller har en god ide.

I Danske Bank ser vi ikke os selv som ufejlbarlige. Hvis der er sket en fejl, gør vi, hvad vi kan for at rette op på den.

Din tilbagemelding er samtidig med til at lære os, hvordan vi fremover kan blive bedre.

Skriv til os

 

Sådan behandler vi din klageSådan behandler vi din klage

Vi ser det som en vigtig opgave at finde en god og hurtig løsning på din klage. Derfor har vi kompetente rådgivere, der er dedikerede til at behandle klager. Otte ud af ti klager er løst inden for to arbejdsdage, og over halvdelen løser vi på en dag.

Sender du en klage, vurderer vi først situationen og overvejer, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig. Hvis det er nødvendigt, kontakter vi også bankens afdelinger eller fageksperter for at få en vurdering af den rådgivning, du har fået.

Når vi har fået et godt indblik i din situation, aftaler vi med filialchefen i din afdeling, hvordan de løser problemet. Det er typisk afdelingen, der tager en dialog med dig om det videre forløb – med særligt fokus på at sikre et fortsat godt samarbejde.

Der er ikke noget, vi ønsker mere, end at have glade og tilfredse kunder. Og vi gør vores bedste for at give dig en fair behandling, når du er utilfreds med vores rådgivning. Bankens ledelse bliver løbende orienteret om typen af klager – og den viden, vi får fra din klage, ser vi som værdifuldt input til at forbedre vores indsats, så du og vores andre kunder får den bedst mulige oplevelse.


Kom videre onlineKom videre online

Kundeservice
Find hjælp til en lang række dagligdags opgaver.

Gå til Kundeservice
Kontakt
70 123 456

Find hjælp


KundeprogramÅbningstider Kortspærring Teknisk support Sikkerhed
Kundeservice

Kontakt os


Ring til os Skriv til os Bliv kunde

Book møde

Find os


Søg efter filialer og pengeautomater.
Søg